Секциите в чужбина: Партийни назначения вместо доброволци

Рокадите в последния момент създадоха напрежение
Обновена: 9 юли 2021 22:07 | 9 юли 2021 21:45,
21

Партийни назначения вместо доброволци в секциите в чужбина. За това сигнализират наши съграждани по света два дни преди изборите.

Заради разместванията на финалната права във Великобритания се е създало напрежение, информира Bulgaria ON AIR.

В една от секциите – тази в Умбълдън за секретар на комисията е назначена 80-годишна жена, която е представител на политическа партия. За това е подаден и сигнал до ЦИК.

Още по темата
"Ние сме силно притеснени, че тази комисия ще се справи заради машинното гласуване и работа в доста по-голям обем. А секретарят има работа с принтиране, сканиране, работа с машините", обясни доброволецът Добромир Трифонов.

Нашите сънародници в чужбина сами осигуряват всичко необходимо за провеждането на изборния процес. Намират помещения и съставят комисии от доброволци. И в лондонския район Сърбитън доброволка е изместена от политическо назначение. 

"При нас има назначена млада жена - без никакъв опит, и е назначена като председател. Аз съм обвинена, че съм нанесла психически тормоз и че искам да саботирам изборите", сподели Йоана.

На Острова има и още един казус - много българи, желаещи да участват в изборите, не могат да го направят заради кредити, свързани с епидемията, за които кандидатстват. Парите по тях се изплащат на същата сметка, на която и възнаграждението за участие в изборите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Антикомунистите преди 2 години
Интерес имат към мача Италия - Лондон. Дори не знаят, че има избори. Работят на две работи. Няма почивен ден, пичиват кога те си решат, защото си работят на едната работа за тях, на другата за други. Стискаме палци за Англичаните, за футболистите им. Изборите да си ги избират техните хора. В Бг се работи за 380 лева. Не става. Добре че я напуснаха навреме, а можеха и 2003,кога бяха на 18,20,2 курс студенти на бригада в Лондин, днес, кой си хвърли куфарите след бригадата и спяха по сканейките
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе какво го мислите, на предишните избори се видя какви чалгари и депесари са всички извън държавата. Освен това Славун си е човек на Доган, така че дали за пред света ще е И*Т*Н или Д*П*С няма значение, защото са си едно. Така, че ние в България вече знаем че ония от вън ни избират турско робство отново. Има ли значение с чие лице, или по-точво казано ***, ще е това робство? Пак е ориент.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 14 Чалгопитек, този съвет от собствен опит ли го казваш? Ще придобиеш и нов, като дойде квадратния да не превърта!
8
0
 
6
 
! Отговори
Сатир преди 2 години
"На Острова има и още един казус - много българи, желаещи да участват в изборите, не могат да го направятзаради кредити, свързани с епидемията, за които кандидатстват. Парите по тях се изплащат на същата сметка, на която и възнаграждението за участие в изборите." - Някой прочел ли е това внимателно?!?!?!
7
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербопитеци ... Намазахте ли вече вазелина ... Така ще е по-плъзгаво ... Да не остават рани ...
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че кой е луд да стои в секциите в чужбина като доброволец? Нали ги даваха в Лондон как изгониха чакащи, че свършило времето, а организацията същата като висенето пред посолството само за да питаш нещо.На хората им писна вече за всичко да имап връзки, даже и да си плащаш всичко законно.
5
1
 
1
 
! Отговори
Пъъъъъъъъй... преди 2 години
и ся ко...
4
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не тормозете герберите, оставете ги на мира!
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой да му даде един ксанакс на тоя с маските, че днес съвсем е прегрял.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма ли някой дежурен на 4-ти км да си прибере маскирания пациент. Напълнил е целия сайт с несвързаните си глупости.
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мика??????